תמונת מופע: ג'אז חם | בלוז לתוך הלילה

ג'אז חם | בלוז לתוך הלילה

אולם עינן קניון עזריאלי מודיעין | רח' לב העיר 2
ביום שני, 26 באוקטובר 2026 בשעה 20:00
משך: שעה
מופע זמין גם במנוי :ג'אז חם
מחיר 179 ₪

פרטים נוספים

מופע פתיחת העונה | בלוז לתוך הלילה – ג'אז חם, הסדרה הבינלאומית

Niki Haris & Denny Ilett All Stars  בריטניה/ ארה"ב

Niki Haris זמרת בעלת קריירה בינלאומית והופעות עם Madonna, במפגש נדיר עם גיטריסט הבלוז והג’אז Mr. Denny Ilett ,שמופיע על בימות הג'אז החשובות בעולם, בלילה חד־פעמי של גרוב, נשמה וסווינג. ערב עם ניחוח של בלוז-ג'אז, הרבה גרוב וסווינג. נפגשים לערב חד-פעמי מרגש ומיוחד. כאשר הלילה יורד – הבלוז מתעורר. והבלוז מספר את הסיפורים שלו.

מפגש חד-פעמי בין הזמרת האמריקנית עם הקול המהפנט ניקי האריס וגיטריסט הג'אז והבלוז מלונדון דני איילט.

ניקי האריס, בעלת הקול החם והסגנון הכריזמטי, מוכרת לקהל הרחב בעיקר מהופעותיה עם מדונה, עמה עבדה כזמרת ליווי וכחלק בלתי נפרד מסיבובי ההופעות הגדולים של הכוכבת. אך מעבר לקריירת הפופ שלה, האריס היא זמרת ג'אז וסול יוצאת דופן, שמביאה לבמה נשמה, עומק מוזיקלי ונוכחות מחשמלת. היא שיתפה פעולה עם ענקים כמו סטנלי טורנטיין, ריי צ'ארלס ודיזי גילספי, והופיעה בפסטיבלי הג'אז הגדולים בעולם.

ערב עם ניחוח של בלוז-ג'אז, הרבה גרוב וסווינג. נפגשים לערב חד-פעמי מרגש ומיוחד.  בואו לצלול אל תוך הלילה שבו הבלוז מדבר, לוחש וצועק – בלוז של אהבה, געגוע וחופש, כשהמוזיקה מובילה אותנו למסע שאין לו זמן או גבולות.

צילום: Peter Vit and photo by Nick Spanos Photograph

 

צפה בסרטון

הגדרות הדפדפן שלך לא מאפשרות להתקדם
יש ללחוץ על הכפתור למטה בכדי להמשיך
לרכישת כרטיסים לחץ כאן

בחירת כרטיסים

מערכת כרטיסים